’t Balawiel

Tijdens ons samenzijn hebben wij ons verdiept in onszelf, onze kinderen en de natuur om ons heen.
Het is onze passie om kinderen en volwassenen te laten leven vanuit hun eigen kern, kracht en essentie.

Als je je vitaal voelt, ben je energiek, helder in je hoofd, en in contact met je emoties. Bala helpt je je leven ten volle te leven in verbinding met de wereld en de elementen om je heen.

Vitaliteit begint in de eerste plaats bij het nemen van je eigen verantwoordelijkheid voor je gezondheid. Bewustwording en het (her)ontdekken van je innerlijke kracht en motivatie kunnen de relatie met jezelf, de ander, en de natuurelementen om je heen in positieve zin beïnvloeden. Lichaamsbeweging, voldoende rust, ontspanning, positief denken en gezonde voeding zijn hierbij belangrijk.

Onze werkwijze gaat altijd uit van de wijsheid van het lichaam en gebruikt hierbij de 5 elementen, een holistische visie waarin lichaam en geest met elkaar zijn verbonden in harmonie met de natuur.

Verandering is een gegeven. We worden iedere dag opnieuw, binnen en buiten ons werk, uitgenodigd om keuzes te maken. Wat ons drijft is de wens om mensen te helpen om mogelijkheden te zien en om ruimte te ervaren waar die niet voor de hand ligt.

Samenwerken met humor, aandacht, bewustwording en een goed evenwicht tussen spanning, inspanning en ontspanning staan daarbij voorop in de ondersteuning die Bala biedt: adviseren, begeleiden en coachen.

Een plek om inzicht te krijgen, te ontwikkelen, voeding te krijgen en naar binnen te keren. We begeleiden je in bewustzijnsgroei en bieden de kaders waarbinnen je zelfonderzoek kunt doen.

Jezelf ontmoeten, met aandacht voor de verbintenissen in jouw leven en ontdekken dat jij en de ander in werkelijkheid één zijn. Een weg naar verbondenheid, naar openheid, naar waarheid en een krachtig open hart.

Groeien in bewustzijn leidt automatisch tot meer geluk, tot positieve actie en heeft een positieve invloed op je omgeving. We hopen vanuit ons hart, dat we onze grootst mogelijke bijdrage, aan het proces dat zich nu op deze aarde afspeelt, mogen en kunnen leveren. In respect voor elkaar en in respect voor het leven. Daarom verwelkomen we je graag bij ‘t Balawiel!

NATUUR GENEESKUNDIGE THERAPIE
Volgens de 5 natuurgeneeskundige principes
Energie – Prikkeloverdracht – Drainage – Voeding – Psyche

Mijn therapeut;

De uitdaging van mensen groot en klein begonnen mij te fascineren toen ik zelf voor uitdagingen kwam te staan en erachter kwam dat door diverse technieken toe te passen ik mijn eigen IK weer ontdekte!

Kenmerkend voor mij is dat ik een “mensen-mens” ben die altijd op zoek is naar wat mensen drijft en beweegt. Mijn drijfveer om als therapeut te werken komt voort uit de behoefte om – naast een luisterend oor te bieden – ook actief te kunnen bijdragen aan de oplossing van uitdagingen.

Ik werk nu binnen mijn eigen praktijk met kinderen en volwassenen en ervaar dat deze wijze van begeleiding, laat ervaren dat ze meer in hun mars hebben dan ze zelf weten. Ze ontdekken dat geluk in hunzelf zit en daardoor hun leven vorm geven en tot bloei komen… omdat ieder kind, groot- en klein, weer op zijn of haar eigen wijze mij uitdaagt ook mijn grenzen te verleggen. Dit maakt mijn leven zeer boeiend….

want ieder wezen is uniek!

Gaby Hoogendoorn

Wil je meer weten? Bezoek hun website via deze link;

http://www.balawiel.nl/aboutbala.php

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.