Aspartaam (E 951)

Aspartaam (E 951)wordt al zeer lang gebruikt. Sindsdien is er een 
toename van allerlei kwalen. Het zit in frisdrank, light-producten, frisdrank light en in zoetjes. Ook worden cyclamaten, sorbitol en cucralose gebruikt. Sucralose onder de merknaam Splenda
is nog erger dan aspartaam en cyclamaat. De eerste fabrikant van aspartaam was Nutra Sweet.
Vooral kinderen die meer frisdrank en snoep krijgen dan ooit, worden getekend voor hun leven. Er is sprake van een groeiend aantal psychische stoornissen bij kinderen. ADHD is er een van.

Maar steeds meer jongeren vertonen verward gedrag. De afgelopen 20 jaar is de geestelijke gezondheid sterk achteruit gegaan. De afgelopen jaren zijn de voedingsproducten die op de markt zijn gekomen niet in kracht vooruit gegaan. De dieetcultus is er debet aan. Maar de grote boosdoener zijn ook de kunstmatige zoetstoffen, zoals aspartaam.

Deze zoetstoffen werken carcinogeen, dat wil zeggen zij 
bevorderen het ontstaan en de groei van kanker door verandering in het cel genoom.

Aspartaam is een gevaarlijk goedje. NutraSweet is de grote leverancier van aspartaam.
Aspartaam wordt al heel lang gebruikt maar wordt nu in vrijwel elk product gestopt dat dan ook nog het predikaatgezondkrijgt. En dat mag allemaal.
Een andere natuurlijke zoetstof van de Steviaplant mag niet. Het mag alleen verkocht worden als een product voor huidverzorging. De verwerking in voedingsproducten, in dranken en supplementen mag niet. De sinistere macht die dat voor elkaar krijgt is groot, zo groot dat de overheid die macht ook nog helpt om de ongezondheid te verergeren. Naast aspartaam wordt ook Sucralose of Splenda op grote schaal gebruikt. Ook ongezond om te gebruiken.

Aspartaam in frisdrank, bijvoorbeeld, heeft een toegestane dagelijkse hoeveelheid van 40 milligram per kilo lichaamsgewicht, dus dat zou gemiddeld betekenen dat je wel 5 tot 8 liter naar binnen mag werken. Een
norm is een gemanipuleerde norm om je gerust te stellen dat je altijd onder de norm zit.
Maarrrr…aspartaam zit al in zoveel producten dat het niet bij enkele blikjes cola light blijft, maar dat je
via andere producten nog meer binnen krijgt.
Cyclamaat is ook een omstreden zoetstof, in Amerika verboden, maar hier nog steeds toegestaan. Kijk dus uit, kijk op de verpakking.
Bij kinderen wordt de algemene dagelijkse hoeveel (adh) dat zogenaamd is toegestaan al gauw overschreden.

Eigen ervaring:
Zodra ik een product gebruik met aspartaam (E 951) erin, krijg ik dezelfde dag last van uitvallen.
Meerdere mensen hebben zich bij mij gemeld met klachten.
MS kan verergerd worden,
ME- patient krijgt migraine,
Reuma patiënten worden er erg moe van en down.
En dan heb ik ook nog een gezonde vriendin en die wordt altijd goed ziek als zij aspartaam genuttigd heeft.
Kortom mensen, wordt wakker en mijd aspartaam uit je voedsel!!!!

Bron: www.aspartaam.com

1 reactie op “Aspartaam (E 951)

  1. Natuurlijk weet de overheid over schadelijke effecten van o.a. aspartaam. Denk nu echt niet, dat aspartaam het enige is, wat gebruikt wordt tegen de mens. Eigenlijk is ons gehele besturingssysteem is gericht op het uitroeien/depopuleren van de wereldbevolking. Er wordt ook al openlijk over gesproken o.a. in de media. Dus het maakt niet uit op wie er nu gestemd wordt – wat er werkelijke plannen zijn, zullen we pas al na het uitvoeren ervan achter komen. Bijna iedereen denkt dat we ons bezig moeten houde met wat er door politici wordt tvoorgeschreven, zoals bijvoorbeeld: bezuinigen om uit de financiele crisis uit ye komen, alleen maar producten kopen, die “milieuvriendelijk” zijn enz..enz… Terwijl enigste werkelijk is dat de mens van God los is geslagen. We worden werkelijk door antichristelijke groepen geregeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.